Примерка и возврат

Повернення товару на протязі 14 днів

Якісні товари

Власне виробництво та кращі українські бренди

Відправка в день замовлення

Доставка по Україні на протязі 1-3 робочих днів

Сукні турецького виробництва

Сукні турецького виробництва

Плаття займають центральне місце в гардеробі кожної дівчини. Саме вони змушують жінок загадково і грайливо посміхатися. Одягнувши виріб, відразу хочеться доповнити його елегантними туфлями, рухатися граціозно і не поспішаючи.

Плаття - жіноча гордість, радість і натхнення. Тільки в ньому дівчина може отримати стільки компліментів і зловити велику кількість чоловічих поглядів. Немає в світі нічого кращого, ніж жінка в гарній сукні.

Зараз цей предмет гардероба представлений в широкому розмаїтті моделей, фасонів, стилів і колірних рішень. Завдяки такому асортименту сьогодні в платті можна виглядати не тільки елегантно, але і зухвало, яскраво і трендово. Головне, правильно підібрати фасон вироби, врахувати тип фігури, тематику заходу, а також останні модні тенденції.

Щоб образ виглядав стильно і дорого, потрібно купувати добре зшиті речі з якісних матеріалів. Туреччина вже давно є лідером з виробництва високоякісного одягу. Такі відомі бренди, як Colin's, LC Waikiki, Koton саме з цієї країни.

Турецькі виробники одягу шиють дуже красиві, а головне - якісні сукні. Це справжня знахідка для сучасних жінок. У магазинах можна знайти чарівні вироби для повсякденного використання, а також ділового, класичного і вечірнього фасону. Де купувати такі сукні найкраще? Звичайно, в інтернет-магазині Tontop . Чому? Тому що в ньому представлений великий асортимент і приємні ціни. Є товари як власного виробництва, так і провідних брендів. Можна придбати турецькі сукні оптом чи вроздріб. В одязі з цього інтернет-магазину ви уб'єте всіх наповал! Замовляйте турецькі сукні оптом, щоб бути красивою щодня!

Який варіант турецьких суконь можна купити в магазині Tontop

Сукня жіноча 118.7-3

В інтернет-магазині представлена велика різноманітність фасонів. Можна купити турецькі сукні оптом для повсякденних образів, ділових і вечірніх. Для повсякденного використання підійдуть варіанти максі або міді-довжини. У них зручно займатися щоденними справами, гуляти і активно проводити дозвілля. Є як приталені моделі, так і вільного крою. Залежно від сезону можна вибрати короткий або довгий рукав.

Радимо віддати перевагу нейтральним відтінкам. Тоді плаття можна поєднувати абсолютно з будь-якими предметами гардероба. Із взуття підійдуть балетки на низькому ходу або кеди з тонкою підошвою. Плаття турецького виробництва бажано носити з жіночним взуттям. Але мода настільки безмежна, що ви можете комбінувати з найбільш зручним для вас.

Турецькі сукні оптом підійдуть для будь-якого святкового події. Вони виглядають дуже елегантно, красиво підкреслюють фігуру і прекрасно приховують недоліки. Ось кілька порад щодо вибору відповідного варіанту:

  1. Для вечірнього заходу підійде плаття в підлогу. Можете вибрати варіант з відкритим декольте або спиною. Підійдуть як темні, так і світлі відтінки. Прикрасити образ допоможуть стрази або пайетки. При штучному світлі вони будуть красиво переливатися.
  2. Якщо важлива подія відбуватиметься в денний час, підійдуть коктейльні варіанти. Світла або пастельна колірна гамма відмінно виглядає на коротких сукнях або міді-довжини.

В інтернет-магазині представлена велика різноманітність моделей. Кожна дівчина незалежно від фігури і віку зможе знайти варіант для себе. Асортимент регулярно оновлюється. Слідкуйте за новинками і купуйте турецькі сукні 2021.

Крім довжини, важливу роль відіграє фасон виробу. Давайте розглянемо найбільш трендові моделі, які представлені в магазині:

  1. Сарафани жіночі . Такий варіант сукні актуальний в кожному сезоні. Купивши його, ви зможете носити виріб ще кілька років. Хороша якість речей турецького виробництва буде забезпечувати первинний вигляд не один сезон. Купуйте турецькі сукні оптом і носіть їх довгі роки!
  2. Плаття-сорочка. Така модель підійде абсолютно під будь-який тип фігури. Його можна надягати як на важливу подію, так і носити кожен день. Воно добре комбінується з усіма предметами гардероба.
  3. А-силуетні. Фасон дозволить приховати недоліки фігури і підкреслити достоїнства. Є багато варіантів різної довжини, тому кожна модниця зможе знайти щось для себе.
  4. Плаття на запах. Відмінний вечірній варіант. Зробивши акцент на талії, можна істотно скорегувати вади фігури.
  5. З заниженою талією. Футболка виглядає дуже елегантно і стримано. Приталений варіант підійде власницям довгих ніг. Щоб пропорції тіла виглядали правильно, виріб краще носити з туфлями на високих підборах.

З модних тенденцій можна розглядати і декор. Цього року стильними вважаються наступні деталі:

  • паєтки; 
  • бахрома; 
  • драпірування. 

Крім того, добре виглядають різноманітні вишивки, стрази. Деталі надають образу унікальність і ефектність. У Tontop можна купити турецькі сукні оптом з різноманітним декоруванням.

У цьому сезоні переважає спокійна колірна гамма. У моді 2021 року - мінімалізм. Вибирайте турецькі сукні оптом   нейтрального чорного, бежевого або сірого кольору. З яскравих відтінків популярні зелений, червоний і синій.

З яких матеріалів шиють турецькі сукні

Плаття Туреччина шиють з щільних, непрозорих тканин темних і стриманих кольорів. Крім того, в списку популярних матеріалів для пошиття ще багато різнофактурних варіантів. Вони відрізняються призначенням, товщиною і щільністю. З популярних можна відзначити такі:

  1. Твід. Матеріал використовується для пошиття суконь на холодну пору року. З нього виготовляють повсякденні фасони, ділові сукні, одяг для прогулянок.
  2. Денім. Речі з цієї тканини популярні вже багато років поспіль. Змінюються тільки відтінки колірної гами. Для пошиття використовують джинс блакитного, синього, пісочного, білого і сірого кольорів.
  3. Бавовняні і лляні тканини. У платті з такого матеріалу не жарко, він добре пропускає повітря і швидко сохне. Гіпоалергенні, екологічно безпечні тканини використовуються для пошиття виробів різного стилю. Турецькі сукні оптом з натуральної сировини дуже популярні серед споживачів різних вікових груп.
  4. Атлас. Незамінна тканина при створенні вечірнього, весільного або ошатного образу. Вона дарує особливу ніжність і підкреслює святковий статус події. Влітку атлас дозволяє відчувати прохолоду, а в дощову погоду зігріває.
  5. Шифон і шовк. Використовується для створення повітряних образів. Вони є лідером серед легких тканин. Таку комбінацію часто використовує модний будинок Chanel.
  6. Органза. Не поступається за популярністю попереднього варіанту. Літні романтичні сукні з цієї тканини добре поєднуються з джинсової сорочкою і в'язаними речами. Такий образ буде актуальним як в прохолодний весняний вечір, так і літнім ранком.

Купуйте турецькі сукні оптом з перерахованих тканин. Всі вони якісні і міцні. 

Вибирають тканину для пошиття в залежності від моделі майбутнього виробу. Сукня виграшно виглядатиме тільки в тому випадку, якщо правильно підібрати сировину. Ось кілька основних варіантів:

  1. Матерія для сукні "футляр". Такі вироби шиють з щільної тканини. Перевага фасону в тому, що він виграшно виглядає на будь-якій фігурі. Характеризується прямим кроєм і довжиною до середини коліна.
  2. Тканина для фасону "трапеція". Для пошиття використовують льон, штапель, трикотаж. Вони допомагають приховати недоліки фігури. Це справжня знахідка для дівчат та жінок. Футболка створює крихкий жіночий силует, стильний і оригінальний образ.
  3. Матеріал для фасону "сукня-сорочка". Такий виріб має пряму або трапецієподібну форму. Довжина до середини коліна, хоча зустрічаються і моделі подовше. Особливістю є те, що плаття має комір і гудзики. В якості сировини використовують бавовну, або котон.
  4. Вибір тканини для плаття в стилі "ампір". Виріб з високою талією. Для шиття використовують два види тканини. Наприклад, верх створюється з розшитої тканини, низ - легка атласна спідниця. Також низ може бути з мереживами.

Всі варіанти дуже красиві й ошатні. Замовляйте турецькі сукні оптом і ви не пошкодуєте!

Який фасон турецької сукні підібрати за типом фігури

Жіноча сукня P4074

Кожна дівчина красива незалежно від типу фігури. Вибирайте ті турецькі сукні оптом , які вам подобаються. Але щоб вигідно підкреслити свою індивідуальність, варто враховувати нюанси параметрів. Всього розрізняють кілька типів фігури:

  • "яблуко"; 
  • "пісочний годинник"; 
  • "трикутник"; 
  • "прямокутник"; 
  • "перевернутий трикутник". 

У кожного силуету є свої переваги і недоліки. Правильно підібравши сукню, ви зможете виграшно підкреслити вигідні сторони і приховати вади. Дівчатам з фігурою "яблуко" варто доглянути собі гарну сукню прямого крою. У поєднанні з елегантними туфлями на підборах або танкетці вдасться візуально витягнути силует. Вибирайте турецькі сукні оптом з вертикальним принтом. А ось від масивних деталей доведеться відмовитися. Краще доповніть образ яскравими аксесуарами та сумочкою.

Пропорції "пісочний годинник" вважаються ідеальними. Підкреслити достоїнства фігури можна акцентом на талії і відкритим декольте. Дівчатам з вузькими плечима і пишними стегнами потрібно купувати турецькі сукні оптом з відкритим верхом. Також підійдуть масивні коміри, вишивка, яскраві принти. Відмінний варіант - плаття з білим верхом і чорним низом.

Власницям параметрів "прямокутник" необхідно вибирати вироби з V-подібним вирізом і ремінцем на талії. Зазвичай дівчата з такою фігурою мають довгі ноги. Купуйте міні-плаття і похваліться такою гідністю.

Широкі плечі і вузькі стегна прикрасять сукні з пишними спідницями. Потрібно візуально зрівноважити пропорції яскравими деталями в нижній частині вироби. Підійдуть стрази, паєтки та світла колірна гамма. 

Якщо ви не впевнені, який точно у вас тип фігури, купуйте турецькі сукні оптом різних фасонів. Примірявши, ви точно зрозумієте, в чому вам добре.

З чим комбінувати турецькі сукні

Сьогодні мода безмежна. Правильно скомбінувавши сукню і інші предмети гардероба, вдасться отримати абсолютно різноманітні образи. Можна купити один виріб або турецькі сукні оптом . Кількість варіантів для комбінування маса. Ось кілька способів:

  1. Класичний наряд вийде, якщо поєднувати сукні з босоніжками на підборах. Доповнять образ мінімалістичні прикраси і сумка нейтрального кольору. Зверху можна накинути пальто або кардиган.
  2. Щоб образ вийшов діловим, надіньте строгий піджак і туфлі-човники. Стримана зачіска і спокійний мейк-ап доповнить образ.
  3. З балетками і м'якою сумкою середнього розміру вийде кежуал look.
  4. Для спортивного варіанту підійдуть світлі кеди на низькому ходу і сумка-шоппер.

Це не весь перелік можливих способів поєднання. Замовляйте турецькі сукні оптом і створюйте модні look'и кожен день!

Чому саме Tontop ?

В інтернет-магазині Тоntop ви зможете замовити турецькі сукні оптом за дуже вигідною вартості. У продажу є різноманітні фасони, моделі, представлені цікаві колірні рішення. Можна замовляти турецькі сукні оптом або в роздріб. Свій варіант знайде кожна жінка! Усі сукні від турецького виробника дуже стильні і універсальні.

Головний плюс - висока якість. Речі зшиті з міцних матеріалів. Вони характеризуються зносостійкістю і довгим терміном служби. Плаття не втрачають свій первинний вигляд навіть після декількох прань.

Ви задалися питанням, як купувати одяг через інтернет? Все набагато простіше, ніж ви думаєте. На сайті є повний опис товарів, розмірна сітка і ціни. Переглянувши всі турецькі сукні фото, ви зможете вибрати найбільш підходящі. Далі визначте потрібний розмір, колір і оформите заявку. Кур'єрська служба швидко і дбайливо доставить замовлення по вказаними координатами.

Інтернет-магазин Tontop - це найкраще місце для вдалого шопінгу! Чому? Тому що тут відмінний вибір і доступні ціни. Не пропустіть можливість купити якісні речі за вигідною вартості. Замовляйте турецькі сукні оптом і оновлюйте свій гардероб до нового сезону!