Примерка и возврат

Повернення товару на протязі 14 днів

Якісні товари

Власне виробництво та кращі українські бренди

Відправка в день замовлення

Доставка по Україні на протязі 1-3 робочих днів

Вибір жіночого спортивного костюма: призначення, розмір, актуальні моделі

Вибір жіночого спортивного костюма: призначення, розмір, актуальні моделі

Жіночий спортивний костюм є в гардеробі кожної сучасної дівчини. Однак щоб костюм не припадав пилом на полицях шафи, а став улюбленою і перевіреної річчю, потрібно відповідально підійти до його вибору. Розмір і фасон - важливі, але не першорядні чинники, на які варто звертати увагу. Перше, з чим потрібно визначитися - мета використання і призначення. Так, костюм можна надягати для:

  • спортивних занять;
  • прогулянок, поїздок на природу;
  • будинки.

Велюровый женский спортивный костюм K136

Помилково вважати, що досить мати один жіночий спортивний костюм в гардеробі. До кожної групи виробів є певні вимоги, які безпосередньо впливають на комфорт і зручність.

Спортивні костюми для тренувань

Будь-яка фізична активність передбачає серйозне навантаження на матеріал, з якого зшита жіночий спортивний костюм. Щоб виріб не втратило свій вигляд і колір, зупиніться на продукції з таких матеріалів, як:

  • поліестер;
  • лайкра;
  • сумішеві тканини.

Поєднання штучних і натуральних ниток забезпечує високу еластичність і міцність матеріалу. Після присідань, нахилів і будь-яких різких рухів виріб швидко прийме початкову форму, в тому числі в області колін і ліктів.
Крім того, синтетичний матеріал швидко висихає, тому на речах не будуть залишатися сліди вологи після посилених тренувань. Спортивні костюми зі змішаних тканин зносостійкі, міцні і довговічні.
Далі, бажаючи купити спортивний костюм жіночий недорого від виробника, потрібно визначитись з його складовими. Це можуть бути лосини і топ, рашгард або футболка. Також популярністю серед дівчат користуються завужені і прямі штани з кельмою в комплекті. Такий костюм можна доповнити й іншими речами по сезону. Наприклад, жіночі кофти оптом недорого роблять спортивний костюм універсальним і підходить як для холодної, так і для спекотної погоди.

Жіночий спортивний костюм для прогулянок і дому

Вибираючи одяг для повсякденного носіння, покупниці нерідко зупиняються на спортивних костюмах. Це зручний і практичний варіант. Вибираючи річ для дому, головною вимогою повинен бути комфорт. Рекомендації фахівців з вибору домашнього комплекту:

  • Віддавайте перевагу натуральним матеріалам.
  • Розгляньте стримані, немаркі відтінки.
  • Дотримуйтесь рекомендаціям по догляду, вказаними виробником на бірці.

Всі види жіночих костюмів для повсякденного носіння - комфортні, але якщо в складі відсутні синтетичні нитки, одяг погано тягнеться. Однак натуральні волокна вільно пропускають повітря і дозволяють шкірі дихати, а утеплені моделі - ефективно тримають тепло. Комплекти можуть складатися з трикотажних штанів, худі або кофти. Поєднуються такі костюми як з кросівками, так і з кедами, грубими черевиками і навіть Сліпони.
Вибирати жіночий спортивний костюм в якості домашнього одягу - раціональне рішення. Щоб виглядати будинку стильно, рекомендується купити жіночий спортивний костюм оригінал в світлій колірній гамі.

Як визначитися з розміром

Розмір виробу - інший важливий параметр, який варто враховувати при покупці. Рекомендується зняти мірки, щоб не помилитися при виборі, особливо якщо покупка здійснюється онлайн. Ключові параметри: обхват грудей, талії і стегон. Маючи дані показники, можна зорієнтуватися як в європейській, так і в міжнародній таблиці. Одяг від виробника в Україні обов'язково маркується цифровим або буквеним символом, що спрощує процес підбору.
Правильно підібраний за розміром жіночий спортивний костюм забезпечує абсолютний комфорт під час будь-яких рухів. У такому виробі ви без проблем можете нахилитися або сісти. При цьому не відчуєте, що річ натирає або тисне. Зверніть увагу, що в 2020 році особливою популярністю користуються костюми великого розміру або оверсайз моделі. Вони виглядають стильно і дарують максимум комфорту при носінні.

Вироби від виробника і стокові моделі: що кращеВелюровый женский спортивный костюм K118-2

Вибираючи товар першого типу, ви купуєте якісний і ексклюзивний виріб. Стічні моделі випускаються в промислових масштабах, тому здивувати ними когось не вийде.
Якщо ви хочете купити жіночий спортивний костюм великого розміру в Україні, віддайте перевагу товарам від виробника. Така продукція відрізняється наступними перевагами:

  • висока якість матеріалів і пошиття;
  • відповідність останнім тенденціям моди;
  • обмежений розмір партії;
  • регулярний випуск нових колекцій і моделей;
  • правильний крій і бездоганна посадка;
  • фірмовий логотип.

 

При правильному догляді жіночий спортивний костюм від виробника прослужить дуже довго. Перед пранням уважно ознайомтеся з рекомендаціями, які вказані на етикетці.
Якщо ви формуєте асортимент своєї торгової точки або магазину, то зупиніться на виробах одного виробника. Замовлення оптом дає можливість придбати партію моделей недорого і в повній розмірній сітці. До того ж виробники пропонують програму лояльності, завдяки якій вдасться скоротити закупівельний бюджет.

Актуальні тренди 2020 року

Завдяки широкій різноманітності моделей в 2020 році рекомендується купити жіночий спортивний костюм для дому та окремо для занять. Пастельна палітра, натуральні волокна, мінімум декоративних елементів, оверсайз - відмінні риси трендових спортивних костюмів, які відмінно підходять для повсякденного використання.

Комплекти для спорту в більшості випадків представлені лосинами, топами, футболками, рашгардамі. Верх і низ можуть бути однотонними або різнобарвними, а особливість таких костюмів полягає в тому, що їх легко комбінувати з іншими спортивними речами, орієнтуючись на сезон, погоду і настрій.

Подбайте про те, щоб у вашому гардеробі були якісні і практичні спортивні речі!