Примерка и возврат

Повернення товару на протязі 14 днів

Якісні товари

Власне виробництво та кращі українські бренди

Відправка в день замовлення

Доставка по Україні на протязі 1-3 робочих днів

Тренд весни 2021: зручний спортивний костюм

Тренд весни 2021: зручний спортивний костюм

Зручність і комфорт - це те, до чого прагне кожна людина при виборі одягу. З цієї причини не дивно, що спортивний костюм 2021 залишається фаворитом і жінок, і чоловіків. Стильні комплекти не сковують рухів, забезпечують необхідний комфорт і радують різними колірними рішеннями.

Виробники подбали про те, щоб моделі відповідали всім перевагам покупців. Для цього передбачено випуск одягу з різних тканин в широкій палітрі, а також наявність декору. Завдяки такій різноманітності варіантів зробити вибір досить просто.

Незважаючи на те, що онлайн-покупки речей лякають більшість представниць прекрасної статі, хвилюватися про відповідність очікувань і реальності не доведеться. На сайтах інтернет-магазинів представлені реальні фото костюмів для дівчат, а також таблиці для визначення потрібного розміру.

Користуватися переліченими можливостями нескладно, тому покупки в онлайн-магазинах поступово стають все більш популярними. Якщо виникли будь-які сумніви, завжди можна звернутися за допомогою до консультантів.

Бажання не позбавляти себе зручності - головна причина покупки. Спортивний костюм 2021 є привабливою альтернативою, яка дозволяє відчувати комфорт, де б ви не знаходилися. Проведіть виміри, визначитеся з вимогами - і вперед за новинками!

Як вибрати спортивний костюм за розміром

В описі моделей з розділу « Спортивний костюм 2021 » обов'язково приведена розмірна сітка. У таблиці вказані значення основних параметрів, які використовуються для визначення розміру. Все, що потрібно зробити клієнту, - просто зняти відповідні мірки.

Проводити заміри слід безпосередньо перед покупкою. Краще вибрати другу половину дня, оскільки ймовірність помилитися зведена до мінімуму. Під час зняття мірок не варто втягувати живіт і приймати неприродні для себе пози. Тільки так вдасться порівняти реальні параметри з наведеними.

Спортивний костюм жіночий вибирають після проведення всіх 3-х вимірів, які включають:спортивный костюм в 2021

● об'єм грудей;      

● обсяг талії;      

● обхват стегон.      

Щоб визначити перший параметр, потрібно докласти сантиметрову стрічку до максимального обхвату грудей. Робити глибокий вдих не варто, адже це спотворить отримані дані. Виміряти обхват талії найпростіше: досить визначити саму вузьку частину торса.

Для того щоб спортивний костюм 2021 припав впору, необхідно правильно визначити обсяг стегон. Широко розводити ноги або проводити виміри поверх одягу однозначно не варто. Також враховуйте і пору року, коли ви будете носити куплений комплект: для зимових нарядів допускається відхилення в більшу сторону на 2-4 см.

Проводити заміри найкраще в розслабленому стані. Якщо виникли труднощі, варто звернутися за сторонньою допомогою. Сантиметрова стрічка не повинна передавлює шкіру і «бовтатися». Тільки в цьому випадку можна бути впевненим в тому, що спортивний костюм 2021 доведеться впору.

Іноді для визначення розміру використовують речі, які вже є в гардеробі. Це, безсумнівно, спрощує вибір, але не завжди доречно. Орієнтуватися на розмір одягу можна тільки в тих випадках, коли планується покупка спортивного комплекту від того ж виробника.

Підібрати розмір без урахування специфіки роду діяльності досить складно. Наприклад, заняття йогою в тісних костюмах - сумнівне задоволення, тому слід вибрати вільну кофточку для більшої зручності. Велосипедисти, які віддають перевагу широких штанин, також залишаться незадоволені.

Для поїздок на велосипеді краще вибирати одяг «впритул». Таким чином вдається знизити ризик травмування і поліпшити комфорт під час пересування. Любіть аеробіку? Зупиніть свій вибір на еластичних тканинах, з якої буде виготовлений кращий спортивний костюм 2021 .

Вибираємо тканину виготовлення

Для пошиття комплектів використовуються натуральні і синтетичні тканини. Зробити правильний вибір і купити спортивний костюм жіночий можна з урахуванням цілей використання і сезону. Якщо планується активний відпочинок за містом або часті тренування, варто зупинитися на виробах з синтетики. В інших випадках краще віддати перевагу натуральним тканинам.

Для того щоб спортивний костюм 2021 справно виконував всі свої функції, необхідно враховувати і ваш рід занять, і активність тренувань, і особисті переваги. Ідеальний комплект поєднує в собі такі властивості:

● повітропроникність необхідна для забезпечення оптимального теплообміну;      

● гігроскопічність впливає на швидкість відводу зайвої вологи під час тренувань;      

● зносостійкість для тривалого збереження привабливого вигляду після численних прань;      

● безпеку для виключення дискомфорту під час активних занять спортом.      

Також не варто нехтувати практичністю виробів, адже спортивний костюм 2021 стирають досить часто. Простота догляду - важливий параметр, яким можуть похвалитися далеко не всі тканини. Для того щоб одяг для спорту прослужила якомога довше, ознайомтеся з рекомендаціями виробника до першого прання.

Перераховані вимоги властиві матеріалами зі змішаних волокон. Поєднання натуральних і синтетичних складових дозволяє домогтися потрібного ефекту. Синтетика перешкоджає швидкої втрати привабливого вигляду, а бавовна здатний забезпечити потрібний зручність.

Різноманітність пропозицій на ринку дозволяє придбати той спортивний костюм 2021 , який буде відповідати заявленим вимогам. Матеріал пошиття впливає на складність догляду, тому й цей момент варто враховувати. Найбільш популярними тканинами для виготовлення одягу для спорту є:

  1. Бавовна. Натуральна легка тканина користується попитом завдяки швидкому відведенню вологи, відмінною терморегуляції і гігроскопічності. Крім цього, вироби з бавовни приємні до тіла. Такий спортивний костюм 2021 підходить для прогулянок в літній час, а також занять спортом на свіжому повітрі.
  2. Поліестер. Цей матеріал належить до синтетичних тканин, проте це не лякає власників комплектів. Спортивний костюм 2021 з поліестеру підійде для всіх, хто активно займається спортом в тренажерному залі або на свіжому повітрі. Тканина абсолютно не мнеться, виводить вологу і зберігає привабливий вигляд довгий час.
  3. Велюр. Спортивний костюм 2021 з цієї тканини користується величезною популярністю у дівчат. Матеріал виглядає стильно і красиво, що не може залишатися без уваги. Велюрові спортивні комплекти підійдуть для щоденного використання, але використовувати їх в якості одягу для тренувань не рекомендується.

Найчастіше виробники пропонують комплекти зі змішаних тканин. Матеріал складається з натуральних і синтетичних волокон в різному процентному співвідношенні. Така спортивний одяг вважається універсальною, оскільки однаково добре підходить як для щоденного використання, так і занять спортом.

Перевагою гібридних тканин вважається те, що включення синтетичних волокон дозволяє зберігати привабливий вигляд набагато довше, особливий догляд за виробами не потрібно, а основні характеристики (гігроскопічність, повітропроникність та інші) істотно поліпшуються.

На якої тканини зупинити свій вибір - вирішувати вам. Однак нехтувати порадами фахівців однозначно не варто. Спортивний костюм 2021 дозволить відчувати повсюдний комфорт тільки тоді, коли вибір враховує всі переваги і недоліки матеріалу виготовлення.

Як вибрати спортивний костюм за типом фігури

Визначити свій тип фігури досить просто, адже завдання з числа легких. Досить порівняти ширину плечей, талії і стегон, а потім віднести себе до одного з 5 типажів:

● трикутник: широкі стегна і вузькі плечі;      

● перевернутий трикутник: широкі плечі і вузькі стегна;      

● прямокутник: ширина плечей, талії і стегон приблизно однакова;      

● яблуко: стегна і плечі можуть бути однаково вузькими або широкими, але залишається помітним невеликий животик;      

● пісочний годинник: стегна і плечі однакової ширини, а талія набагато вже.      

Власниці «еталонної» фігури «пісочний годинник» не обмежені у виборі. Гармонійне статура не вимагає яких-небудь хитрувань для того, щоб візуально скоректувати свій тип. Вам підійдуть будь-які візерунки і поєднання кольорів, тому турбуватися про правильність вибору не варто.

Жінки, які відносять себе до числа власниць «прямокутної» фігури, повинні акцентувати увагу на лінії талії. Для цього варто придивитися до моделей з горизонтальними смугами в цій області, а також вибрати укорочені олімпійки. Спортивний костюм 2021 із завищеною талією також допоможе вирішити цю головоломку.

Статура «трикутник» вимагає уважного ставлення до декору брюк. Найкраще - коли будь-які декоративні елементи відсутні зовсім. Мінімалістичний декор вітається. Що стосується декорування кофти, то тут не варто відмовлятися від прикрас.

Сьогодні надзвичайно популярна спортивний одяг з об'ємним коміром, що дозволить візуально зрівноважити струнку фігуру. Смужки, об'ємні малюнки і інший декор виглядатимуть настільки ж стильно, як і незвичайний воріт. Відмовлятися від моделей з капюшоном однозначно не варто.

Спортивний костюм 2021 для дівчат, які впізнали себе в описі типу «перевернутий трикутник», повинен відповідати кільком рекомендаціям:

● кофта (олімпійка, толстовка, худі) повинна бути оформлена досить строго і лаконічно;      

● штани із середньою талією і декоруючими елементами вітаються;      

● наявність об'ємних елементів у верхній частині не допускається;      

● низ повинен бути світліше верху на кілька тонів.      

Підібрати модні спортивні костюми жіночі для «дівчини-яблука» не проблема, оскільки в наявності є широкий вибір нарядів з декорованим верхом і прямим кроєм штанів . Поєднання цих елементів дозволить приховати невеликий недолік і акцентувати увагу на перевагах красивої фігури.

З чим носити спортивний костюм у 2021 році

Спортивні костюми тільки для занять спортом і відпочинку за містом - надзвичайно популярна думка, але мода змінюється, і сьогодні носити зручний одяг можна інакше. Поєднання з туфлями-човниками або босоніжками стало справжнім трендом, проте відповідати таким модним віянням готові не всі.

Проте спортивний костюм 2021 - це щось більше, ніж може здатися на перший погляд. Прагнення до розумного і раціонального вживання змусило знайти вихід і пристосувати одяг для спорту до використання в якості повсякденних нарядів.

Популярним і зручним рішенням є складання ансамблів зі спортивних штанів і трикотажного светри. Шанувальники класики можуть вибирати трикотаж спокійних відтінків, а тим, хто хоче привернути до себе увагу, підійде футуристичний незвичайний дизайн оверсайз-речей.

Вдалим ансамблем є і додавання до звичайної олімпійці легкої спідниці. Додайте в образ кілька аксесуарів, доповніть взуттям на підборах - і справа в капелюсі. Дивлячись на такий спортивний костюм 2021 , складно уявити, що це просто одяг для спорту.

Вибір взуття залежить від основного стилістичного напряму. Ікони моди поєднують однотонні брюки на резинці зі стильними туфлями-човниками, чобітьми, грубими черевиками і кросівками. Якщо не хочете виглядати занадто епатажно, можна поєднувати спортивний костюм 2021 з мокасинами.

Купівля стильного вбрання для занять спортом і повсякденних прогулянок в інтернет-магазині «Arimi» - це економія часу і грошей. В електронному каталозі представлені цікаві моделі 2021, купити які можна не виходячи з дому.

Скористайтеся системою фільтрації, вкажіть потрібний розмір і колір, а потім вивчіть отримані результати. Чи не впевнені в своєму виборі? Зверніться по допомогу до консультанта, який відповість на будь-які питання. Спортивний костюм 2021 - це стильно, модно і зручно!